RESTAURANT

DE TAFEL van
JEAN-JACQUES

In ons restaurant komen culinaire lekkernijen tot leven. De chef voegt op geraffineerde wijze een subtiele creativiteit toe aan de traditionele Franse keuken, met delicate gerechten als resultaat. Elke hap is een zintuiglijke ervaring, een feest van de verfijnde smaak.

Degustatiebordje

Fijn gesneden Serrano-ham, herfstslaatje en Brillat-Savarin

Of

Gerookte reuzengarnaal, kaviaar van aubergine

Millefeuille van cantharellen en foie gras

Of

Romige risotto met langoustines

Intermezzo

Gebraden wilde eend met sjalot, muskaatwijn en truffel

Of

Zeebaars met cider van de Cidrerie du Condroz, smeuïge Belles de Rosoux

Geitenkaas-crumble met pistache (supplement +10 €)

Of

Kaasassortiment (supplement +11 €)

Soufflé met Grand Marnier en citrusvruchten

Of

Krokant van kastanje en Conférence-peer

RESERVEER UW tafel

"

Een keuken die ver boven het gemiddeld ligt in een sterrenrestaurant zonder sterren. Om dringend (nog eens) te proberen!

By Karine Dardenne

Tijdens dit restaurantbezoek boordevol verrassingen mocht ik de Franse gastronomie ontdekken! Veel meer dan een traktatie: een waar genot

By Alicia Wouters

Een prachtige plek voor een geweldige, klassieke, creatieve en verbluffende keuken. Een restaurant om zeker te ontdekken!

By André Debras

3 prev
2 next
Menu

Speciaal van
Einde van het jaar

Nu 2023 ten einde loopt, brengen we je een heel speciaal menu dat traditie en moderniteit combineert.

Kies uit een 3-, 5- of 7-gangenmenu en geniet van een onvergetelijke culinaire ervaring.

IN HET KORT

monday

Fermé

tuesday

Fermé

wednesday

Fermé

thursday

12:00–17:00, 19:00–00:00

a
friday

12:00–17:00, 19:00–00:00

saturday

19:00–00:00

sunday

12:00–17:00

WIE ZIJN WIN?

MET ZORG
BEREIDE, lekkere GERECHTEN

Elk gerecht dat wij bereiden is het resultaat van onze niet-aflatende passie voor de kunst van het koken, van inspiratie die wij putten uit de Franse traditie met een vleugje creativiteit.