RESTAURANT

DE TAFEL van
JEAN-JACQUES

In ons restaurant komen culinaire lekkernijen tot leven. De chef voegt op geraffineerde wijze een subtiele creativiteit toe aan de traditionele Franse keuken, met delicate gerechten als resultaat. Elke hap is een zintuiglijke ervaring, een feest van de verfijnde smaak.

Degustatiebordje

Scheldekreeft, Espelettepeper en artisjokhart

Of
Gerookte gemarbrerde foie gras, assortiment van confits

Millefeuille van eekhoorntjesbrood, patrijs en Rochebaron

Of

Zeeduivel meunière met chlorofyl, broccoliroom

Intermezzo

Gebraden wilde eend, pruimen, gember en stroaardappelen

Of

Gebakken zeebaars met zwarte olijven, witloof

Assortiment kazen

Of

Herve krokan met bramenroom

(supplement + € 10)

Gesneden sterappel, amandelcrème en – melk

Of

Gekarameliseerde peer met Sauternes, pralinecrème

RESERVEER UW tafel

"

Een keuken die ver boven het gemiddeld ligt in een sterrenrestaurant zonder sterren. Om dringend (nog eens) te proberen!

By Karine Dardenne

Tijdens dit restaurantbezoek boordevol verrassingen mocht ik de Franse gastronomie ontdekken! Veel meer dan een traktatie: een waar genot

By Alicia Wouters

Een prachtige plek voor een geweldige, klassieke, creatieve en verbluffende keuken. Een restaurant om zeker te ontdekken!

By André Debras

3 prev
2 next
Menu

Speciaal van
Einde van het jaar

Nu 2023 ten einde loopt, brengen we je een heel speciaal menu dat traditie en moderniteit combineert.

Kies uit een 3-, 5- of 7-gangenmenu en geniet van een onvergetelijke culinaire ervaring.

IN HET KORT

monday

Fermé

tuesday

19:00–00:00

wednesday

Fermé

thursday

12:00–17:00, 19:00–00:00

a
friday

12:00–17:00, 19:00–00:00

saturday

19:00–00:00

sunday

12:00–17:00

WIE ZIJN WIN?

MET ZORG
BEREIDE, lekkere GERECHTEN

Elk gerecht dat wij bereiden is het resultaat van onze niet-aflatende passie voor de kunst van het koken, van inspiratie die wij putten uit de Franse traditie met een vleugje creativiteit.