
DE TAFEL van
JEAN-JACQUES
In ons restaurant komen culinaire lekkernijen tot leven. De chef voegt op geraffineerde wijze een subtiele creativiteit toe aan de traditionele Franse keuken, met delicate gerechten als resultaat. Elke hap is een zintuiglijke ervaring, een feest van de verfijnde smaak.
Menu
Degustatiebordje
Fijn gesneden Serrano-ham, herfstslaatje en Brillat-Savarin
Of
Gerookte reuzengarnaal, kaviaar van aubergine
Millefeuille van cantharellen en foie gras
Of
Romige risotto met langoustines
Intermezzo
Gebraden wilde eend met sjalot, muskaatwijn en truffel
Of
Zeebaars met cider van de Cidrerie du Condroz, smeuïge Belles de Rosoux
Geitenkaas-crumble met pistache (supplement +10 €)
Of
Kaasassortiment (supplement +11 €)
Soufflé met Grand Marnier en citrusvruchten
Of
Krokant van kastanje en Conférence-peer
RESERVEER UW tafel
Een keuken die ver boven het gemiddeld ligt in een sterrenrestaurant zonder sterren. Om dringend (nog eens) te proberen!
By Karine Dardenne
Tijdens dit restaurantbezoek boordevol verrassingen mocht ik de Franse gastronomie ontdekken! Veel meer dan een traktatie: een waar genot
By Alicia Wouters
Een prachtige plek voor een geweldige, klassieke, creatieve en verbluffende keuken. Een restaurant om zeker te ontdekken!
By André Debras
Speciaal van
Einde van het jaar
Nu 2023 ten einde loopt, brengen we je een heel speciaal menu dat traditie en moderniteit combineert.
Kies uit een 3-, 5- of 7-gangenmenu en geniet van een onvergetelijke culinaire ervaring.
IN HET KORT
monday
Fermé
tuesday
Fermé
wednesday
Fermé
thursday
12:00–17:00, 19:00–00:00
friday
12:00–17:00, 19:00–00:00
saturday
19:00–00:00
sunday
12:00–17:00
MET ZORG
BEREIDE, lekkere GERECHTEN
Elk gerecht dat wij bereiden is het resultaat van onze niet-aflatende passie voor de kunst van het koken, van inspiratie die wij putten uit de Franse traditie met een vleugje creativiteit.