
DE TAFEL van
JEAN-JACQUES
In ons restaurant komen culinaire lekkernijen tot leven. De chef voegt op geraffineerde wijze een subtiele creativiteit toe aan de traditionele Franse keuken, met delicate gerechten als resultaat. Elke hap is een zintuiglijke ervaring, een feest van de verfijnde smaak.
Menu
Degustatiebordje
Kalfscarpaccio en kalfszwezeriken, kaviaarcrème
Of
Langoustinecarpaccio met vanille en Espelette-peper
Ravioli van foie gras, truffelsaus
Of
Tongsfilet, aspergefondue, kervelemulsie op Vlaamse wijze
Intermezzo
Sint-Pietersvis, daslook, aubergines en girollen
Of
Kip van Geer, petit-gris van Ferme du Vieux Tilleul en oranjewijn
Fondant van Gaperon, Durondeau en walnoten (supplement + € 10)
Of
Assortiment van kazen (supplement + € 11)
Millefeuille van rabarber, chiboustcrème
Of
Krokantje met Grand Marnier en originechocolade
RESERVEER UW tafel
Een keuken die ver boven het gemiddeld ligt in een sterrenrestaurant zonder sterren. Om dringend (nog eens) te proberen!
By Karine Dardenne
Tijdens dit restaurantbezoek boordevol verrassingen mocht ik de Franse gastronomie ontdekken! Veel meer dan een traktatie: een waar genot
By Alicia Wouters
Een prachtige plek voor een geweldige, klassieke, creatieve en verbluffende keuken. Een restaurant om zeker te ontdekken!
By André Debras
Speciaal van
Einde van het jaar
Nu 2023 ten einde loopt, brengen we je een heel speciaal menu dat traditie en moderniteit combineert.
Kies uit een 3-, 5- of 7-gangenmenu en geniet van een onvergetelijke culinaire ervaring.
IN HET KORT
monday
Fermé
tuesday
19:00–00:00
wednesday
Fermé
thursday
12:00–17:00, 19:00–00:00
friday
12:00–17:00, 19:00–00:00
saturday
19:00–00:00
sunday
12:00–17:00
MET ZORG
BEREIDE, lekkere GERECHTEN
Elk gerecht dat wij bereiden is het resultaat van onze niet-aflatende passie voor de kunst van het koken, van inspiratie die wij putten uit de Franse traditie met een vleugje creativiteit.