EEN OFFERTE OP MAAT


Catering Les Comtes de Champagne

Ontdek de culinaire elegantie van onze traiteurdienst. Ons toegewijd team kan bogen op meer dan 30 jaar ervaring en creëert onvergetelijke gastronomische ervaringen, waarbij het de Franse traditie combineren met hedendaagse creativiteit, voor uitzonderlijke evenementen.

champagne
HUWELIJKEN

Laat de gasten op uw huwelijksfeest onze verfijnde keuken ontdekken.

invitation
Privérecepties

Onze uitzonderlijke traiteurdienst maakt van uw privé-evenement een onvergetelijk moment.

mallette
Bedrijfsevenementen

Bied je collega's en zakenpartners een uitzonderlijke culinaire ervaring.

Traiteurdienst

Voor uw huweljik

Wij begrijpen dat elk huwelijk een unieke liefdesgeschiedenis is die het verdient om zo exclusief mogelijk te worden gevierd. Onze traiteurdienst voor huwelijken staat voor 30 jaar ervaring en toewijding, maar is veel meer dan een simpele culinaire prestatie: een gastronomische liefdesverklaring.

Ons team van gepassioneerde chef-koks creëert menu's op maat, waarbij de delicatesse van de Franse keuken wordt gecombineerd met jouw persoonlijke accenten. Laat ons een hoofdstuk schrijven in de geschiedenis van uw mooiste dag en wij maken er een uniek evenement van.

Traiteurdienst

voor uw privérecepties

Bij Les Comtes de Champagne beschouwen wij elke privéreceptie als een gelegenheid om duurzame smaakherinneringen te creëren. Deel uw speciale momenten met ons, en laat ons elk culinair detail transformeren in een onvergetelijke ervaring.

Elk evenement is uniek en ons team creëert culinaire ervaringen op maat die jouw stijl en voorkeuren weerspiegelen. Van een intieme samenkomst tot een groot feest, elk gerecht is een gastronomische verklaring, waarbij de Franse traditie wordt gecombineerd met een gedurfde hedendaagse toets.

Traiteurdienst

VOOR UW BEDRIJFSEVENEMENTEN

Onze menu’s zijn speciaal samengesteld om indruk te maken, van een welkomsthapje tot een verfijnd dessert. Of u nu een evenement organiseert in uw bedrijf, in een prestigieuze vergaderzaal, in een grot of op een unieke plek, onze traiteurdienst geeft elke gelegenheid een persoonlijke toets.

We begrijpen het belang van bedrijfsrelaties en zetten ons in om culinaire ervaringen te creëren die banden versterken. Maak van elk bedrijfsevenement een statement van verfijning en succes met onze exclusieve cateringservice.

"

Een keuken die ver boven het gemiddeld ligt in een sterrenrestaurant zonder sterren. Om dringend (nog eens) te proberen!

By Karine Dardenne

Tijdens dit restaurantbezoek boordevol verrassingen mocht ik de Franse gastronomie ontdekken! Veel meer dan een traktatie: een waar genot

By Alicia Wouters

Een prachtige plek voor een geweldige, klassieke, creatieve en verbluffende keuken. Een restaurant om zeker te ontdekken!

By André Debras

3 prev
2 next
ONZE TRAITEURDIENST

ONS ENGAGEMENT
VOOR KWALITEIT

In het hart van elk evenement zit ons onwrikbaar engagement voor kwaliteit, zowel van het product als van de service. Wij geloven dat elke hap uw zintuigen moet wakker schudden en een smakelijk verhaal moet vertellen.

Daarom gebruiken onze chefs lokale en seizoensgebonden ingrediënten om gerechten te creëren die uw smaakpapillen overrompelen en uw ziel ontroeren.

Van de samenstelling van het menu tot de artistieke presentatie: elk detail is zorgvuldig uitgedacht voor een eersteklas culinaire ervaring.