
DE TAFEL van
JEAN-JACQUES
In ons restaurant komen culinaire lekkernijen tot leven. De chef voegt op geraffineerde wijze een subtiele creativiteit toe aan de traditionele Franse keuken, met delicate gerechten als resultaat. Elke hap is een zintuiglijke ervaring, een feest van de verfijnde smaak.
Menu
Degustatiebordje
Kalfscarpaccio met wintertruffel
Of
Hoekkrab in de schaal, kaviaarcrème
Gebakken foie gras, peerfondue en gember
Of
Opgerolde zeetong, langoustine, aardpeercrème en Sancerre-emulsie
Intermezzo
Gebraden zeebaars met olijven, pompoen en groentemozaïek
Of
Uitgebeende kwartel, gevuld met morieljes en gele wijn
Assortiment kazen (supplement + € 10)
Of
Warme geitenkaas met vijgen en walnoten
(supplement + € 10)
Dunne taart met Bourbon-vanille, amandelen en appels
Of
Krokante praline-chocolade
RESERVEER UW tafel
Een keuken die ver boven het gemiddeld ligt in een sterrenrestaurant zonder sterren. Om dringend (nog eens) te proberen!
By Karine Dardenne
Tijdens dit restaurantbezoek boordevol verrassingen mocht ik de Franse gastronomie ontdekken! Veel meer dan een traktatie: een waar genot
By Alicia Wouters
Een prachtige plek voor een geweldige, klassieke, creatieve en verbluffende keuken. Een restaurant om zeker te ontdekken!
By André Debras
Speciaal van
Einde van het jaar
Nu 2023 ten einde loopt, brengen we je een heel speciaal menu dat traditie en moderniteit combineert.
Kies uit een 3-, 5- of 7-gangenmenu en geniet van een onvergetelijke culinaire ervaring.
IN HET KORT
monday
Fermé
tuesday
19:00–00:00
wednesday
Fermé
thursday
12:00–17:00, 19:00–00:00
friday
12:00–17:00, 19:00–00:00
saturday
19:00–00:00
sunday
12:00–17:00
MET ZORG
BEREIDE, lekkere GERECHTEN
Elk gerecht dat wij bereiden is het resultaat van onze niet-aflatende passie voor de kunst van het koken, van inspiratie die wij putten uit de Franse traditie met een vleugje creativiteit.