RESTAURANT

DE TAFEL van
JEAN-JACQUES

In ons restaurant komen culinaire lekkernijen tot leven. De chef voegt op geraffineerde wijze een subtiele creativiteit toe aan de traditionele Franse keuken, met delicate gerechten als resultaat. Elke hap is een zintuiglijke ervaring, een feest van de verfijnde smaak.

Degustatiebordje

Kalfscarpaccio met wintertruffel

Of
Hoekkrab in de schaal, kaviaarcrème

Gebakken foie gras, peerfondue en gember

Of

Opgerolde zeetong, langoustine, aardpeercrème en Sancerre-emulsie

Intermezzo

Gebraden zeebaars met olijven, pompoen en groentemozaïek

Of

Uitgebeende kwartel, gevuld met morieljes en gele wijn

Assortiment kazen  (supplement + € 10)

Of

Warme geitenkaas met vijgen en walnoten

(supplement + € 10)

Dunne taart met Bourbon-vanille, amandelen en appels

Of

Krokante praline-chocolade

RESERVEER UW tafel

"

Een keuken die ver boven het gemiddeld ligt in een sterrenrestaurant zonder sterren. Om dringend (nog eens) te proberen!

By Karine Dardenne

Tijdens dit restaurantbezoek boordevol verrassingen mocht ik de Franse gastronomie ontdekken! Veel meer dan een traktatie: een waar genot

By Alicia Wouters

Een prachtige plek voor een geweldige, klassieke, creatieve en verbluffende keuken. Een restaurant om zeker te ontdekken!

By André Debras

3 prev
2 next
Menu

Speciaal van
Einde van het jaar

Nu 2023 ten einde loopt, brengen we je een heel speciaal menu dat traditie en moderniteit combineert.

Kies uit een 3-, 5- of 7-gangenmenu en geniet van een onvergetelijke culinaire ervaring.

IN HET KORT

monday

Fermé

tuesday

19:00–00:00

wednesday

Fermé

thursday

12:00–17:00, 19:00–00:00

a
friday

12:00–17:00, 19:00–00:00

saturday

19:00–00:00

sunday

12:00–17:00

WIE ZIJN WIN?

MET ZORG
BEREIDE, lekkere GERECHTEN

Elk gerecht dat wij bereiden is het resultaat van onze niet-aflatende passie voor de kunst van het koken, van inspiratie die wij putten uit de Franse traditie met een vleugje creativiteit.