OVER

Over onze chef

Kiezen voor Jean-Jacques, dat is kiezen voor verfijning en knowhow, voor de kunst van het koken via rijke ervaringen. Nadat hij zijn diploma’s van patissier, chocolatier en confiseur behaalde, legt Jean-Jacques een uitzonderlijk parcours af. Hij werkt eerst in het Brusselse restaurant Les Trois Couleurs, waarna hij het team van Pierre Wynants van Comme chez soi vervoegt. Na een tussenstop bij Romeyer, keert hij terug naar het fornuis bij Mon Manège à Toi. Dan nodigt Roger Souvereyns hem uit in zijn team van Scholtesthof. Zijn talent brengt hem vervolgens naar Hoegaarden waar hij chef-kok wordt in L’Alpalde, en vervolgens naar het Luikse als braadmeester bij Max, alvorens als chef aan de slag te gaan bij L’Espace Plantin. In 1993 wordt trouwens zijn knowhow beloond wanneer hij de eerste prijs wint in de wedstrijd “Le Saint-Hubert Gourmand” en in 1994 wanneer hij als finalist eindigt in de wedstrijd Julien Vermerch. Het is dus in alle vertrouwen dat Jean-Jacques beslist om zijn diensten aan particulieren aan te bieden, omdat hij er zeker van is dat hij hen een uitzonderlijke keuken kan aanbieden, met prestige en tradities.

"

Een keuken die ver boven het gemiddeld ligt in een sterrenrestaurant zonder sterren. Om dringend (nog eens) te proberen!

By Karine Dardenne

Tijdens dit restaurantbezoek boordevol verrassingen mocht ik de Franse gastronomie ontdekken! Veel meer dan een traktatie: een waar genot

By Alicia Wouters

Een prachtige plek voor een geweldige, klassieke, creatieve en verbluffende keuken. Een restaurant om zeker te ontdekken!

By André Debras

3 prev
2 next
WIJ


Een familiegeschiedenis

Achter Les Comtes de Champagne zit een toegewijde familie onder leiding van Jean-Jacques Olders. Deze culinaire familie deelt al een passie sinds 2004, in een warme, gastvrije sfeer. Elk lid van de familie draagt met expertise en engagement zijn of haar steentje bij aan de uitzonderlijke gastronomische ervaring die ze bieden.

Over ons

KOM ONZE
KEUKEN ONTDEKKEN

Elke hap is een smaakexplosie, elk gerecht een uitnodiging voor een culinaire reis.

Beleef een onvergetelijke gastronomische ervaring en laat u op deze uitzonderlijke plek betoveren door de magie van de Franse keuken.